Снимка rodinabg.comДнес ученици от Варненска морска гимназия Св Николай Чудотворец в

...
Снимка rodinabg.comДнес ученици от Варненска морска гимназия Св Николай Чудотворец в
Коментари Харесай

Извънредно! Извадиха труп от Аспаруховия канал

Снимка rodinabg.com

Днес възпитаници от Варненска морска гимназия " Св Николай Чудотворец " в студения снеговит мартенски ден станаха несъзнателно очевидци на тъжна панорама.

Около 10,30 полицейска кола и кола за спешна помощ бяха спрели на брега на Канала " Море – езеро " и служители на реда и медицински лица се бяха накупчили до водата. След малко се видя, че се вади мъртвец от канала, написа rodinabg.com. 

Очевидно тялото бе безжизнено, тъй като нямаше носилка, а просто бе пренесено в сивия багажник на колата. Беше доста грозна картина, а учителите очевидно е нямало по какъв начин да спрат учениците да гледат от прозорците.

Всъщност трупът бе изваден по-близо до Детската градина, а не до Средното учебно заведение. Няма по какъв начин да се слагат пердета и пр, с цел да не се тревожат децата.

Ясно е, че " Мостът на самоубийците " – по този начин варненци от време на време назовават Аспаруховия мост е най-вероятният извършител на нещастието. Не стана ясно дали млад или възрастен човек, мъж или жена бе мъртвият. Надали трупът е на погубен човек, тъй като по всяка възможност близостта на моста е довела до самоубийство и трупът остава покрай Аспаруховия мост след излизането на повърхността.

Не толкоз „ комфортното “ място за самоубийство, а антибългарската еврогейско-атлантическа смъртна битка принуждават българите да прекъсват " непринудено " живота си!

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР